Нова регистрация

Поредната тематична протестна акция, след прекратяването на сбирките и шествията на жълтите павета от страна на "Отровното трио", днес е посветена на датата 10 ноември. И 31-ата годишнина от падането на Тодор Живков и тоталитарния му режим от власт.

Акцията бе под надслов "От Диктатор до Диктаторче". И се изразява в импровизирана изложба от кадри, които напомнят за историческата връзка между Живков и настоящия министър-председател Бойко Борисов. А тя е, че Борисов беше бодигард на последния комунистически лидер у нас.

Кадри от това време в медиите изобилстват. Днес бяха окачени на въжета пред Министерския съвет. Ето част от протестната изложба по случай годишнината от промените в България - през обектива на Веселин Боришев.

Сред снимките присъства не само Борисов с Живков, граждани бяха извадили и снимки на хора от ГЕРБ, за които се твърди или се знае, че са били в БКП. В селекцията е попаднала Менда Стоянова. А сред гражданите, които редят изложбата, е бившият депутат от партията на Меглена Кунева, сега водач на своя формация, Настимир Ананиев (с маската).
Председателят на "Движение България на гражданите" Димитър Делчев бе също сред донеслите снимки.
Изложбата е на фона на сградата на Министерския съвет. 

 

Коментари

Президентчето!

Като коментираме умалителните обръщения, няма да забравя Стефан Данаилов, светла му памет, в ноща след избора на Радев. В пряко включване от дома му, Данаилов възкликна към кадрите с Радев - "Ето го бе, ето го президентчето" . Какво ли искаше да каже, милия?
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Ммм

Като видиш организаторите и протестиращите кои са и става ясно. Червените отрепки пак се активизираха.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.