Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Вицепрезидентката Илияна Йотова е дала положителна проба за коронавирус. Това съобщиха преди малко от "Дондуков" 2. 

В същото време президентът Румен Радев е с отрицателен тест. Йотова е диагностицирана днес. Според информацията от пресцентъра на президентството тя е с леки симптоми и в добро общо състояние. 

Самият Радев също се чувства добре. Последната среща на президент и вицепрезидент е била на 20 януари. 

Според данните до момента и всички близки на Йотова са с отрицателни тестове. Предприети са необходимите мерки за дезинфекция на работните помещения и за нормалното функциониране на президентската институция.

Ето и целия текст от президентската институция: 

Вицепрезидентът Илияна Йотова е направила днес тест за коронавирус, който е с положителен резултат. Вицепрезидентът е в добро общо състояние с леки симптоми, взети са тестове от най-близките ѝ сътрудници, които са с отрицателен резултат.

Държавният глава Румен Радев се чувства в добро здраве и също е направил тест за коронавирус, който е с отрицателен резултат. Последният контакт на държавния глава с вицепрезидента е от 20 януари тази година.

Предприети са необходимите мерки за дезинфекция на работните помещения и за нормалното функциониране на президентската институция.

 

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.