Потрес!

Предстоящият солов албум на Дий Снайдер, озаглавен Leave A Scar, ще включва дует с фронтмена на "Кенибъл Корпс" – Джордж „Corpsegrinder“ Фишър.

Лидерът на легендите "Туистед Систър" сам съобщи новината в туитър профила си предни дни и е видимо ентусиазиран от предстоящата колаборация:

„Майко мила! Току-що чух миксиран вариант на дуета ми (ако нещо толкова брутално може да се нарече дует) с „Corpsegrinder“ от "Кенибъл Корпс" за новия албум. Парчето Time to Choоse е отвъд тежко!!!“, написа Снайдер, цитиран от zrockradio.bg.

Ако някой случайно не знае за какво става въпрос, ето малко...

Миналата седмица рок легендата потвърди пред нюйоркско радио, че новият му албум наистина ще е много тежък, като добави, че е подготвил някои изненади, които силно ще развълнуват хората. Оказва се, че изобщо не се е шегувал.

Следващият солов албум на Снайдер ще е продължение на For The Love Of Metal, който излезе на пазара през 2018 от Napalm Records. Тавата бе продуцирана от вокалиста на Hatebreed Джейми Джаста и в нея участват куп имена като Хауърд Джоунс (бивш член на Killswitch Engage), Марк Мортън (Lamb Of God), Алиша Уайт-Глуз (Arch Enemy), членове на Toxic Holocaust и Kingdom of Sorrow.

През юли 2020 Снайдер издаде и For The Love Of Metal Live! отново през Napalm Records. Той излезе и на DVD/Blu-ray и включваше изпълнения на певеца от различни фестивали по цял свят – от Щатите, през Европа, до Австралия и отвъд. В добавка към богатия солов каталог на роклегендата, там има и любими хитове на "Туистед Систър" като I Wanna Rock и We’re Not Gonna Take It. Включен е дори кавър на “Highway to Hell” на AC/DC, както и една изцяло нова песен, озаглавена Prove Me Wrong.

Що се отнася до "Туистед Систър", те спряха да свирят официално през 2016, след като завършиха турнето си по повод 40 години на сцената.