„Аз съм горда, че съм водач на такава листа. В годините всички ние много работихме, натрупахме безценен опит. Постигнахме добри резултати както за Златоград, така и за цялата Смолянска област. Разчитам на подкрепата на златоградчани и се надявам отново да имаме възможност да работим за региона.“

Това заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова пред жители на Златоград. 

В срещата заедно с нея участваха кандидатите за народни представители Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов. Кметът на Златоград Мирослав Янчев ги представи като хора с богат опит, които многократно са подкрепяли общината във всички нейни сфери на дейност. 

„Времената са изключително трудни и сложни, епидемията не е преминала. Затова държавата трябва да има стабилно управление. След изборите трябва да се състави правителство, което да заработи още от първия ден. Не е времето сега за експерименти от начинаещи политици“, каза д-р Дариткова. 

По думите ѝ социолозите дават предимство на ГЕРБ, но е много важно преднината да е голяма, за да продължи пътят на България в същата посока - инвестиции в пътната и ВиК-инфраструктура, в по-чиста природа, в саниране на сгради, в подобряване на здравеопазването и социалните дейности. 

„Отново с приоритет е образованието, защото само по този начин младото поколение ще е готово за бъдещите предизвикателства“, подчерта водачът на листата. 

Според представителя на Златоград в нея - Недялко Славов реализираните проекти в общината и областта са впечатляващи. “Всички ние сме помагали за тяхната реализация, но в основата стои инициативата на кмета.

В инфраструктурата, опазването на околната среда, в образованието и здравеопазването усилията си заслужават, защото животът на хората става по-добър. Повярвайте, с тези хора работим в перфектен екип. Те винаги са били съпричастни с проблемите на Златоград“, посочи Славов.

„Надявам се, че с активност на тези избори и с добри резултати за ГЕРБ ще направим така, че и за в бъдеще да привличаме инвестиции. След изборите ние ще продължим да работим, а постиженията идват - когато се работи в екип. Никой сам не е в състояние да направи нещо грандиозно, ако не сме сплотени и единни. Считам, че само високата избирателна активност ще дадат представителност на изборните резултати. Осигурени са добри условията по секциите за гласуване. Просто убедете вашите близки да излязат да гласуват“, призова Славов.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС се срещнаха и с жителите на златоградското село Старцево.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!