Слави Т. Трифонов, карате без фарове, на тъмно политическата си кола... и затова се блъскате.

Можете да предложите още много на брой проектокабинети или кандидати за министър-председатели. Резултатът ще е един и същ!

Вие грешите, не критиците Ви.

За два дни успяхте да създадете политическо мнозинство срещу Вас и "Има такъв народ". Ако продължавате по същия начин, новата Ви партия след няколко седмици ще е стара и изхабена!

Никой не Ви е виновен, че не знаете какво означава представителна демокрация, нито какъв е смисълът на парламентарните избори. Парламентарните избори са за конституиране на Народно събрание, а не за това Вие или някой друг да посочва кандидати за министър-председатели и кабинети във Facebook и/или от екрана на 7/8 TV.

Така може в част от страните, завършващи на "стан", в България не!

У нас след парламентарните избори се конституира парламент. Българската институционална система и нейната демокрация не са ЕТ или ЕООД.

Не се сърдете на хората, че не приемат политическия Ви стил. Радвайте се! Ако в шоубизнеса сте майстор, в политиката поне засега сте чирак. Това не е лошо. Грешките са неизбежни. Дръжте се с уважение към останалите партии и техните избиратели и допуснете, че освен вашите сценаристи в България има други, политически по-подготвени хора.