Тази вечер ще предложи много емоции за феновете на ЦСКА-София, "Левски" и "Ботев" (Пловдив) - и трите тима играят реванши от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Двубоите започват почти по едно и също време, което предполага трудно следене на всичките. Но никак не е сигурно, че ще приключат след 90 минути.

Първи като време започва мачът ЦСКА-София - "Македония Гьорче Петров", от 20:00 часа на стадион "Българска армия". "Червените" разочароваха в първата среща, завършила 0:0 в Скопие. Те не създадоха нито една чиста голова възможност, а цяло второ полувреме играха с човек повече.

Вчера треньорът им Саша Илич заяви, че не мисли за дузпи или отпадане. Ако тимът изхвърчи от турнира още сега, това ще е пълен провал и може да доведе до нови трусове в клуба. Утеха за привържениците на ЦСКА-София е фактът, че в предишните два сезона отборът им стигаше до групи, след като едва-едва преодоляваше откриващия предварителен кръг.

След контузия в редиците вече се завърна Георги Йомов.

"Левски" връща визитата на ПАОК, а реваншът в Солун започва от 20:30 часа. "Сините" изненадаха може би дори себе си с победата в първата среща с 2:0. Сега играят на един от най-трудните за гостуване стадиони в Европа. Няма да има техни привърженици на стадиона, не и като агитка.

Продължаване напред ще е истински подвиг, защото съперникът е много по-силен. Станимир Стоилов отчете точно това на брифинга снощи, като заяви, че ПАОК остава фаворит. Той може да разчита на всичките си основни играчи. След контузии се завърнаха четирима титуляри.

"Ботев" (Пловдив) гостува на "Апоел" (Никозия) - първият съдийски сигнал ще е в 20:00 ч. И тук резултатът преди седмица бе 0:0. "Канарчетата" започнаха с три поредни загуби в Първа лига и отпадане тази вечер може да доведе до уволнение на треньора Азрудин Валентич.

Макар че и тук фаворит е опонентът. Няма играчи с травми, като изключим Тодор Неделев, чието завръщане на терена няма да се случи преди есента.