Скъпи приятели, 

Благодарим на всички, които ни четат! И на тези, които управляват българската държава, че дават материал за четене всеки ден! Особено тези, които ни поздравиха с авторски видеоклип.

Както написа един читател: “Едни бивши министри на половин бутилка водка даваха пресконференции, а този младеж с една марихуанка ще се разпадне... Ама това е, липсата на опит трудно се компенсира.”


Така в шеги и закачки започна днешният съботен ден. И продължи. Оказа се, че политическите изповеди днес са заразни. Бойко Борисов призна, че ПП били по-добри от ГЕРБ в кражбите. 

Е, някои наши верни читатели веднага се изказаха, че лидерът на ГЕРБ се подценява и че все още никой не го е изместил. Историята ще покаже дали ще изпреварят кражбите по време на т.нар. развит социализъм. Както се пее в една чалга песен: "Евала Живков, евала Живков, беше най-велик и като голям управник, и като комик."

Много тъжно, но днес като че ли всички са срещу правителството. Президентът Радев заяви, че няма да уволнява шефа на НСО и да не се бъркат там, дето не им е работа.

А НСО пък нарече някои твърдения на Лена Бориславова “клеветнически”. Или както дообясни - спазват добрия институционален тон и се въздържат от нападки. Представяте ли си каква дума щяха да употребят тогава вместо "клеветнически".


Хубавото е, че премиерът Кирил Петков е някъде около Атина на икономически форум и не е свидетел на тоя съботен обстрел по него. Но пък пресцентърът му направи един неуспешен опит да съобщи какво е искал да каже там за корупцията. От втория път се получи - разбрахме, че Русия има пръст в тая работа, както премиерът бе обяснил и на Байдън (а в резултат на това Митрофанова го обиди на чиновник).

 
А, понеже стана дума за руската посланичка, и тя явно днес е в добро настроение и не ни пуска ракети по фейсбук, а ни убеждава как най-добрата кола била Лада Нива. 
 
 
В същото време нейните хора продължиха яко да обстрелват с ракети мирни жители. Украинската армия обаче не се дава, нищо че не й пращаме военна помощ.

Успяхме да проследим всички тези събития днес без помощта на забранени субстанции.

И както се казва в един министерски кабинет: Скъпи приятели до скоро, щастлива събота, щастлив уикенд и ще се видим!