Днес е ден за размисъл и по закон не е разрешено да ви споделям моите размисли за политиката и политиците в милата ни татковина. Това не ме притеснява особено, защото по принци и в другите дни законът не позволява да казвам баш това, което си мисля или ако го направя, ще ми спретнат поне дузина дела за развращаване на обществения морал, нарушаване на гражданския мир и обиди.

Затова реших в днешния фейлетон да бъда позитивна и да споделям само хубави новини, както от години ми препоръчват моите критици.

През изминалата седмица се случиха безброй положителни неща и само киселяк жълтопаветник не може да ги забележи.

Например новина номер едно бе, че Русия най-сетне пусна газ по тръбите към Европа. Тая седмица се оказа, че са отворени и „Северен поток“ 1 и „Северен поток“ 2. Е, вярно, не от правилната страна и посредством експлозии, но да не придиряме чак толкова. Знаем, че руската работа си е малко такава – неизпипана. Едно време имаше много вървежен виц за москвича. Руснаците решили да правят качествени коли като японците. На едно посещение в „Тойота“ главният инженер на “Москвич“ разгледал последните постижения на японското автомобилостроене. Накрая видял, че във всяка нова тойота затварят по една котка. Попитал защо, а японците казали: „Проверка на уплътнението. Ако на сутринта котката не е жива, значи уплътнението е както трябва.“ Прибрал се в Русия и веднага приложил наученото. Във всеки москвич почнали да затварят по една котка и ако на сутринта котката била още в москвича, значи уплътнението ставало.

Тук загубих завинаги като фенове любителите на котки, но все пак искам да ги успокоя, че при експлозиите на „Северен поток“ 1 и 2 не е загинала нито една котка.

По принцип руснаците не са такива сатанисти като западняците и японците в това число. Самият Путин го каза в петък вечер при превземането на Луганск, Донецк и Запорожието. Вие слушахте ли речта му? Аз да и не съжалявам. Това беше най-мръснишкото порно, което някога съм гледала. 45 минути в най-тържествената зала в Москва един дребен стар мъж говори на няколкостотин други стари мъже такива адски мръсотии и перверзии, че ушите ми пламтяха до събота сутринта. То не бяха онанисти, то не бяха джендъри, то не бяха извращения с деца, еднополови родители, мастурбиращи учителки в детските градини, като прибавим и умрелите котки от вица с тойотите, ядрените бомби в Хирошима, униформените мъже около оратора и отложеното с 30 минути начало на акта, обещанията за много бой, болка и щипщи на натовските зърна, обиди, крещене, пот и съвместно свършване ръка за ръка с викове „Ро сси я“ под звуците на аплодисменти и духова музика - аз мисля, че в порножанра никога повече няма да се роди подобен мащабен и обхващащ всички възможни перверзии генгбенг като тоя, дето ни прожектира Путин.

Така че какво повече да искаме от изминалата седмица – имаше газ, имаше и секс. Аз мисля, че няколко партии в България също свършиха заедно, ама нали нямам право да говоря за това баш днес, само ще ги поздравя и ще млъкна.

Но газ и секс имаше не само в далечната чужбина. Днес откриха интерконектора на гръцката граница и там също имаше много мъже, които аплодираха и претендираха да имат директно участие в заплождането и раждането на тоя важен за енергетиката на Балканите възел. Сигурно турската газова тръба в съседство е много тъжна като гледа тоя наплив от кандидат-бащи. При нея никой не си признава, сираче остана.

Дано кандидат-бащите около гръцката връзка са подсигурили и добра охрана на отрочето си, защото оня номер от северните потоци, може да се тълкува и като предупреждение. Днес взривяваме тия тръби, утре може да взривим и други, по-важни. Абе в България знаем как става – първо ти пукат гумите на колата, после ти палят вратата на апартамента и след това те откриват 10 години по-късно на дъното на язовира с крака в кофа с бетон.

Но не смятам, че Русия има нещо общо с това. Те сами казаха: „Трябва да си напълно луд, за да мислиш, че Русия е взривила газопроводите“. О, пардон, това го казаха за нападението на Украйна. Но не виждам причина да не им вярваме и за тръбите? Вярно, че Путин призна границите на Украйна едно време, че обеща, че няма да я напада, че няма да стъпва на Крим, всъщност те и в Сирия не са, ако слушаме Путин, а преди него нямаше проблем с “Чернобил“, още по-преди това не бяха подписвали договор с Хитлер да си поделят Полша и воъбще руснаците имат такава дълга история от говорене на истини, че не мога да разбера хората, които не им вярват. Странни хора, продали се на западния Сатана и бога Онана. Които ще обвинят Кремъл даже и в нападение на Украйна, което, трябва да си признаем, могат да направят само много луди хора. Такива, дето все нещо му мислят и обмислят и извън дните преди изборите. Тоест не ние.