"Беше прекрасно да бъда заобиколен от други "фашисти". Хора с деца. Мирни хора. Хора, които са направили и правят много за България – предприемачи, актьори, музиканти, лекари, социални дейци. Хора със същите ценности на "фашистка измет".

Много се надявам да се споделят още истории, за да може нашите управници да видят лицата на тези "фашисти", от които ще освобождават България."

Думите са на Васил Терзиев, който едва ли има нужда от представяне - като един от създателите на "Телерик", а препратката е ясна - спонтанното шествие пред парламента в деня, в който т. нар. нова коалиция от ГЕРБ, ДПС, "Има такъв народ" и "Възраждане" свали Никола Минчев от поста председател на Народното събрание.  Хиляди излязоха тогава на площада за първи път не "против", а "за" - цивилизационния избор на държавата. Терзиев е сред участниците в събитието.

В този ден лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов не посмя да си тръгне от сградата, но в петък вече като да бе събрал смелост, за да громи от трибуната "фашистката измет", участвала в шествието.

Така Терзиев, един от най-успелите българи, набеден за "фашист", решава да покаже лицата на съратниците си от площада миналия четвъртък, разказвайки за това що за "измет" е и Велизар Величков, един от създателите на Grabo.bg. На свой ред Величков споделя що за "абсолютен "фашист" е Христо Бояджиев - "един от основателите на "Тук-Там" (благотворителна организация от "фашисти")", а Бояджиев поема топката и я подава към Христо Борисов - "един друг доказан дегенерат", поставил България на картата на иновациите (Payhawk).

Верижна реакция

Верижната реакция се разпространява във Facebook, а това, което авторите държат да подчертаят е: "Аз не протестирам ПРОТИВ. Протестирам ЗА определени ценности".

"Борбата ни е срещу определен тип система. И за мен важно и като общество да обръщаме дискусията и да търсим това, което ни обединява, а не това което винаги ни разединява", коментира пред Клуб Z Васил Терзиев.

"Ако имаха очи нашите политици, щеше да е хубаво да видят лицата на "дегенератите". На тези, които са недоволни, че платените и/или глупави решения на хората вътре в парламента са опит децата ни да бъдат обречени на безвремие и безпътица. Умишлено използвам "опит" – за нас няма План Б и няма да се предадем. Няма да хванем самолета. Възможността за това винаги е била пред нас, но сме избрали да бъдем тук", пише още съоснователят на "Телерик".

Ето и верижните разкази за това що е то "фашистка измет" - по "г-н Копейкин (по-неизвестен като г-н Костадинов)":