Утре е 7 ноември и може би е знаково, че на 6-и надникнахме в едно поредно противоречие, свързано с лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Дни след като партията му внесe в парламента законопроект, според който всеки, получаващ над 1000 долара годишно от чужбина, трябва да се регистрира като "чуждестранен агент", интернет потребители забелязаха, че самият Костадинов и партията му попадат под действието на своите предложения.

Цялата история, вижте в линка по-горе.

На 6 ноември Бойко Борисов и Кирил Петков за пореден път настояха, че няма да правят коалиция заедно. Лидерът на ГЕРБ е оптимист, че може да се състави правителство - независимо с кой мандат.

А Петков и партията му ще отидат на срещата с ГЕРБ идната седмица единствено, за да говорят за общи политики в Народното събрание, не за съюзяване.

Руската хакерска групировка “Килнет" се похвали, че е атакувала сайта  Държавна агенция "Разузнаване" (ДАР) и на съответните служби в още няколко държави.

А в южния град Мелитопол руските окупационни власти се похвалиха, че върнали обратно голяма статуя на Ленин. Това се случва 7 години, след като тя беше свалена.