"Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си!".

Така се обръща към обществеността чрез фейсбук профила си Симона Радева - полицайката, за която вчера от МВР изнесоха данни, че е имала "отношения" с Георги Семерджиев, причинил катастрофата между бул. "Черни връх" и "Арсеналски" в София, вследствие на която загинаха две млади жени. По първоначални данни Радева е била спътничка на Семерджиев в колата, като както е известно, след удара двамата са избягали от местопроизшествието, а в автомобила са били намерени полицейска палка и сигнална лампа.

Ето какво написа Радева:

"Надявам се в най-скоро време истината да излезне наяве! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията! Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички "злобни човечета" и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!"

А всички коментари под тази публикация са еднотипни, като общото за тях е "нагла".

Същевременно вчера Антикорупционния фонд призова МВР за вътрешно разследване дали е имало чадър над обвиняемия Семерджиев. Според информацията на Фонда обвиненият за тежкото ПТП e свидетел по ключово дело срещу организирана престъпна група с 44 участници начело с Радмил Ранов.

Вътрешният министър Бойко Рашков потвърди, че Семерджиев е бил свидетел, но без да уточнява по кое дело.