Комуникация, продуктивност, удобство, забавление - кое е най-доброто извинение да вземеш технологичен подарък на близък и приятел за Коледа?

Празниците са преди всичко повод да се съберем със семейството, да излезем с приятели, да си починем не просто от работната седмица, а работната година. Но коледното пазаруване винаги е предизвикателство.

Понякога има приятели и близки, които виждаме най-вече по празници. Понякога просто искаме да направим малък жест на внимание, от тези, които истински ни свързват.

Затова и А1 предлага преди Коледа и Нова година разнообразна селекция от промоции - на смартфони, смарт часовници, на услуги. Лесен начин да зарадваме близките - или дори себе си - на по-ниска цена.

Смарт часовникът - най-добрият приятел на смартфона

Смарт часовници от всякакъв клас стават все по-популярни, защото са изключително удобна добавка към смартфона. Едновременно го прави по-функционален, и ни позволява по-често да го оставяме в джоба си и да не забиваме поглед в него.

Коледната селекция на А1 предлага празнични цени с няколко топ-модела, с до 70% намаление. Като се започне от пълноценните Android устройства като Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Huawei GT3 Pro 46 mm Titanium, Huawei GT3 Pro 43 mm White Leather, и се стигне до бюджетния тракър Xiaomi Watch S1.

Време е вече за 5G

Петото поколение мрежи изглеждаха просто като експеримент преди година-две, но сега са пълнокръвна и качествена услуга. Най-бързият възможен мобилен интернет и най-стабилната връзка, в повечето големи градове в страната - това е 5G.

Но много и от дори и не толкова старите смартфони нямат 5G модем, и това е повод за ъпгрейд - за нас или наш близък. И за разлика от преди 2 години, вече са налице и много бюджетни опции.

И при топ смартфоните А1 може да се похвали със сериозни празнични намерения - до 70% или до 260 лв. Те идват и с плановете Unlimited, които са с 50% отстъпка за първите 12 месеца на договора. 

Можем да избираме между флагмани като Samsung S22 Ultra, S22+, S22, новият iPhone 14, елегантният Xiaomi 12T, и дори свръхбюджетни 5G устройства като Samsung Galaxy A33, A53 и Motorola G62.

Всеки има нужда от малко повече интернет… и HBO

За себе си и за семейството пък винаги можем да пробваме и някои от еднократните бонуси на А1, също сериозно намалени покрай празниците.

За абонатите с мобилна услуга може да се добавят неограничени мегабайти на максимална скорост. А пък тези с фиксирана телевизия могат да получат достъп до трите канала на HBO. Всичко става през платформата за самообслужване Моят А1, която е налице и като приложение за iOS и Android.

А тези, които имат и двете услуги, могат да активират и двата бонуса едновременно. Бонусите са активни до 31 декември 2022 година, а в случай че вече имате неограничени мегабайти на максимална скорост, можете да подарите вашия бонус на друг клиент на мобилна услуга на А1