Разбирам, че Гешев днес открил, че в България имало срастване между мафия и държава. Тъй както си разследвали от прокуратурата поредното ОПГ и хоп! Записи! Флашки! Списъци! Листове! Олигарси срещу гражданите! “Цецо от Белград” срещу Гешев!

Аз съм сигурен, че всички други записи в тая държава ще изскочат на пътя на главния прокурор, преди да дойде ред на записите с Борисов.

И всякакви други разследвания ще са по-важни и по-мафиотски и по-страшни от разследването на пачките и кюлчетата в нощното шкафче на бившия премиер.

И нямам никакво съмнение, че удобно озаглавените списъци на “Вредители за уволнение” и удобно разпечатаните на лист писма се дължат само и единствено на щастливата звезда, под която е роден главният прокурор.

И съм сигурен, че съвсем случайно, сещай се снахо, единият актуално по-важен запис съдържа предупреждение към Борисов, как, ако не жертвал бил Гешев, щял да бъде "следващият Магнитски". И сега, дами и господа, сме като в оня стар виц - цялата страна в л***а, само главният прокурор - в бяло!

Красив предизборен сюжет за гоблен е днешната пресконференция. Само дето, и във вицовете, както и в живота, в бяло обикновено остава оня, над когото услужлива ръка е разтворила чадър.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ