Най-сетне я стигнахме тая Америка, бе! И не само, че се изравнихме с американците, ами и по стара българска традиция сме едновременно с това на равна нога и с матушка Русия.

Съдът в Хага извади заповед за арест на Путин, а в САЩ Тръмп сам обяви, че се готвят да го приберат в затвора. На бай Ставри бая работа му се отваря.

Всъщност аз даже не бях съвсем точна. Не ние настигнахме тях, а те нас. Ние Борисов го арестувахме още миналата година. Е, верно, за малко беше и незаконно се оказа, но пък каква радост...

Така че, ако имат нужда от съвет и подкрепа, Путин и Тръмп могат да се обърнат към батко си. Особено Тръмп. Него го гонят по обвинение, че е платил пари на порно звездата Сторми Даниелс, за да си мълчи за отношенията им. Какви точно са били отношенията им и дали Сторми си е мълчала става ясно от публикуваните във всички медии нейни показания, според които е получила 130 000 долара от адвоката на Тръмп с молба да забрави, че го е познавала, а също така и че пенисът на бившия президент много приличал на анимационния герой Toad от видео-играта „Марио Карт“.

Тук правим пауза от няколко секунди, за да си гугълнете как точно изглежда въпросният герой. Напомня доста на „Гъбарко“ от поредицата на „Дъга“ – това за соцносталгиците.

Та след тези показания ни се изясняват две неща. Едното е, че Сторми Даниелс може да предотврати повторна кандидатура на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ и така да спаси американската демокрация. И второ – деликатно разбиране защо Борисов не иска да каже коя е Мата Хари. Кой знае тя какво има да разказва... За разлика от тях Путин няма защо да се притеснява от подобни интимни разкрития. Все някой от дузината му двойници има достоен за разказване и показване любовен орган, така че ако се стигне до разкрития на проститутки, едва ли ще бере срам. Както си знаем, съветският слон е най-големият слон.

Интересен е и паралелът между Сторми Даниелс и Мата Хари.

Излиза, че две жрици на любовта могат с един удар да разсекат гордиевия възел на корупцията в своите държави.

Аз бих пледирала, ако Мата Хари излезе и направи разкрития, да й вдигнем паметник. На мястото на МОЧА. Предполагам е хубавка, така че ще е далеч по-голяма радост за софиянци от тия с шмайзерите там в момента. Вместо оръжие, може да размахва тубичка с масажно масло. Като символ на спа-туризма в България. А в нозете й да се въргалят кюлчета. Като знак, че сме дестинация с ниски данъци и големи печалби. Уточнявам, за да не помислите, че правя някакви други намеци.

Но, разбира се, първо ще трябва да се докаже, че Мата Хари изобщо е имала някакви отношения с Борисов. То даже и при Сторми не е много ясно – според привържениците на Тръмп, щом няма бебе, няма веществени улики за креватни отношения.

Но пък американците си нямат „Съдебен спор“ и Жоро Игнатов, където такива щекотливи обвинения могат в рамките на 30-40 минути да бъдат разплетени.

Според мен трябва за следващите три предавания да командироват Жоро в Москва, Вашингтон и Банкя и до Великден ще е опаткал и тримата. На мястото на обвиянемите веднага бих отпрашила към Дубай, че там навалицата напоследък е толкова голяма, че може да не останат места по хотелите. Особено след срива на банковата система в Швейцария. Чухте ли, че „Кредит Суис“ се превърна в швейцарската КТБ и отвя едни 7 милиарда франка спестявания на граждани? Според мен хотелите в Дубай вече са пълни с швейцарски банкери. Ама то какво да очакваш от банка, дето се  е забъркала с българската мафия... Именно тя е банката, в която Брендо си переше парите. То па горкият човек, да ви кажа – където и да отвори влог, проблеми. Затова кюлчетата са си най-сигурни. Само, че те по-трудно се пренасят в Дубай. Затова по-хитрите мафиоти минаха отдавна към дигитална валута. Нещо като концерта на Бионсе в Ню Йорк, на който тя прати своя холограма. Хем я има, хем я няма. Таки това направи посредством своята приятелка Ружа Игнатова и нейната биткойн-пирамида. Караш хората да ти дадат пари, ти им показваш холограма на печалби и накрая изчезваш и с парите, и с печалбите, а за инвеститорите остават холограмите.