За 48 часа - близо 2 млн. гледания само в официалния YouTube канал! И още разгряват... 

Близо 6 г. след смъртта на невероятния Честър Бенингтън, останалите от Linkin Park отново бръкнаха в кутията с неиздаваните, но много яки парчета.

Трябва да напомним, че това става, след като отбелязаха най-големия дебют за рок песен в последно време с №1 сингъла Lost. Той излезе преди около месец.

Новата песен е озаглавена Fighting Myself.

Допринасяйки към наследството на техния втори дългосвирещ албум - Meteora, парчето е част от юбилейния траклист на Meteora 20th Anniversary Edition, който излиза на 7 април 2023 г.

Докато групата ровичка из архивите на Meteora, Майк Шинода установява, че тежкият, разбиващ инструментал на Fighting Myself само е чакал да бъде открит, пише Zrockradio. Но е истински изненадан да преоткрие неговите вокали и тези на Честър Бенингтън, които стоят в основата на парчето.

След това той прави майсторски микс на многопистовото парче и в окончателния си вид песента се превръща в това, което Шинода нарича „парче, типично за Linkin Park“.

Едва ли има нужда от коментар, но песента тя кипи от пронизващите куплети на Шинода, подсилени от тежко китарно звучене, докато припевът на Бенингтън отеква: „Борейки се със себе си, винаги губя“ („Fighting myself I always lose)“.

А ето я и Lost: