Днес коалицията „Продължаваме промяната- Демократична България” организира финалното си събитие в 25 МИР София – „Засади дърво – направи промяната”.

Областният председател на ДСБ Румен Димитров изрази увереността си, че победата в неделя ще е ясна и изразителна. Той благодари на гражданите и симпатизантите за активността им и ги призова да направят необходимото промяната да се случи сега.

Съпредседателят на ПП Кирил Петков изрази своята сигурност, че коалицията „Продължаваме промяната- Демократична България” ще е победител в изборите и ще състави правителство способно за 4 години да промени България. Хората от листата в 25 МИР са част от екипа, който ще осъществи тази промяна, каза той.

Съпредседателят на ДБ и председател на ДСБ Атанас Атанасов призова за още малко усилия, за да може обединението „Продължаваме промяната-Демократична България” да има сигурна победа и да управляват България в следващите 4 години.

Да поздравят и пожелаят успех на събитието дойдоха евродепутатът на ДБ Радан Кънев, съпредседателят на "Зелено движение", част от дясното обединение -  Владислав Панев, председателят на ДСБ София Бонка Василева, Калина Костадинова, Елисавета Белобрадова, както и другите кандидати в 25 МИР София.

Кирил Петков, Владислав Панев и Румен Димитров засадиха заедно символичната магнолия с усмивка и пожелание за успех и на изборите за местна власт есента.

КУПУВАНЕТО И ПРООДАВАННЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!