O, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш русофоб?

Защо русофилите се бият в гърдите, когато твърдят, че тяхната продажност е патриотизъм? А ти мънкаш срамежливо, когато се опитваш да отстояваш истинския национален интерес!

Защо премиерът Николай Денков не казва в прав текст, че Паметникът на Съветската армия в София, по-известен като МОЧА, е срам и позор за България. Защо прехвърля цялата отговорност по неговото демонтиране на областния управител, който му е подчинен?

Какви са тези празни приказки в стил "и ний сме дали нещо на света", когато се обяснява защо 3 март не трябва да е национален празник? Защо не се казва истината - че няма как на националния ни празник руските знамена да са повече от българските.

Защо не се обяснява на продажните русофили, че не друг, а именно те компрометират и опорочават тази светла дата в българската история  с прекаленото си угодничене към Кремъл? Какво толкова им се внимава?

Какво значи "ще дадем оръжие на Украйна, но само ако не оголим нашата национална сигурност". Нали сме наясно, че ако Украйна, на дай Боже, падне, следващите сме ние. И сами не можем да спрем Русия, дори ако сме си запазили всичките си съветски железарии.

Нали сме наясно, че ние трябва да сме най-големите ястреби. Над Запада не тегне опасност да попадне под руско робство. Докато ние бяхме в такова от 1944 до 1989 г. И Путин пак иска да ни зароби - нас и цяла Източна Европа.

Нали сме наясно, че нашата национална сигурност означава да сме лоялни членове на НАТО. Нещо повече - ние трябва да сме тези, дето ръчкат за повече военна подкрепа за Украйна. А не нас да ни ръчкат, докато у нас дори русофобите свенливо и колебливо мънкат по темата.

Обясняват разни нагли русофили с достъп до национални медии,  че ние нямаме проблеми с Русия, за разлика от балтийските страни. И за това не можем да сме толкова войнствени към Кремъл, каквито са те. Как да нямаме проблеми с Русия, след като през втората половина на XX в. ни гази същият миризлив руски ботуш, който гази и тях?

Националната гордост не е това, че огромен български флаг се вее на огромен пилон на Рожен, докато на сергии около него се продават руски знамена. Националната гордост е, че скромен български флаг се вее на скромен пилон, сред флагове и пилони със същите размери на държави, които са членки на ЕС  и НАТО.

Този скромен български флаг е символ на завета на Левски да сме равни на другите европейски народи. Същият Левски, който е казал "целите сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме" по адрес на руските агенти.

Същите руски агенти, пред които днес русофобите  свенливо мрънкат.  Кога ще се научим да духаме и да се предпазваме от русофилски изгарания?

И ще научим ли най-накрая точното значение на термините? Русофобия не означава омраза към Русия. Означава страх от Русия.

Има ли защо да се страхуваме от Русия? Има, разбира се. Какво по-голямо доказателство, че Русия е най-голямата опасност за нас от войната, която тя води в Украйна?

Русофобите не трябва да се притесняват от русофилите. Не трябва да се страхуват да не накърнят чувствата на обилно заразената с кремълска пропаганда българска душа.

Напротив, всекидневно трябва да набиват русофилските канчета, да отварят русофилските очи за истината. Не е лесно, но това е единствения вариант да запазим България.

Разбра ли, неразумни юроде? Гордей са да бъдеш русофоб!