„Софийското Ел Камино на "ремонта на ремонтите" - може да се измине от почти всяка ремонтирана точка на центъра. Обиколката ни от емблематичните жълти павета до сградата на общината ни направи свидетели на "залепени" незалепени плочки, неравности, стърчащи елементи и всякакви други строителни шедьоври.“

Това обяви кандидатът за кмет на София, издигнат от ПП, ДБ и „Спаси София“ Васил Терзиев, който обиколи центъра на столицата с бившия кандидат за депутат от ДБ Теодор Михайлов, и засне на видео "положението в центъра на София след поредното безумие, сътворено от управлението на ГЕРБ в столицата“.

„Забравете за жълтите павета (за малко). Погледнете чисто новия ремонт на градската среда в най-централното място на София - между общината и парламента. Идете дотам и разгледайте, за да се убедите лично, както го направих аз и след това се разходихме и заснехме с Васил Терзиев“, коментира и Теодор Михайлов.

Той публикува и снимки от „ремонтното фиаско“ за 17 млн. лева.

„Снимки, които може да направи всеки един от нас. И за които съм сигурен, че ще намерят някакви обяснения, как още не е готово, как нищо не разбираме, как от самолет е много красиво. Но това ще е без значение, това е ремонт, който вече подлежи на ремонт. Едно перпетуум-мобиле измислено от ГЕРБ“, бе категоричен Михайлов.

Васил Терзиев добави, че става дума за „лошо качество, липса на контрол, разхищение на парите на данъкоплатците“.

„Това е стандартът, който ни предлагат от ГЕРБ. Ние ще сложим край на "ремонта на ремонта" и идваме с решенията“, завърши Терзиев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ