“На всеки проблем Васил Терзиев посочва като решение дигитализацията, а Ваня Григорова - национализацията. Той е “Мистър Дигитализация”, а тя - “Мис Национализация”.

Това каза тази сутрин по бТВ Георги Георгиев, председател на Столичния общински съвет и втори в листата за общински съветници на ГЕРБ-СДС.

Битката не е просто между кандидата ни Антон Хекимян, Терзиев и Григорова. Опонентите ни са едно и също - пълномощници на Кирил Петков и Корнелия Нинова, които една година управляваха държавата в коалиция и проведоха четири наказателни акции срещу София, каза Георгиев.

И изброи орязаното финансиране от 140 млн.лв. за метрото до “Слатина”, зачеркнатите готови проекти за канализация в “Кремиковци”, “Панчарево” и “Връбница” за 220 млн.лв., отказът да се подпомогне градският транспорт и обещаните и непреведени на София 70 млн. лв. за детски градини. Георгиев добави и мълчаливото наказание към столицата със замразяването на последната фаза от строителството на Околовръстния път, който е държавен обект.

Разликата между ПП и ГЕРБ е, че те са случайна компания от аматьори, решили да превърнат държавата и столицата в стартъп, а ние сме най-голямата партия, сериозна и стабилна, със структури и добра организация, каза Георгиев. Те показват картинки, ние - реално построени обекти, добави той и извади в студиото снимки на новия шест лентов булевард “Филип Кутев” и на четири етажния паркинг  в квартал “Надежда”.

Сигурен съм, че след над две години хаос в държавата, гражданите няма да допуснат той да се пренесе и в столицата, софиянци са прагматични хора, каза още Георгиев. И призова в неделя да се гласува с бюлетина 76 за кандидатите на ГЕРБ-СДС и с преференция номер 102 за него.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ