Най-обсъжданите теми тези дни по българските медии са интервюто на Путин, вагиналната сухота и високият рейтинг на Радев и Борисов. Да, да, знам, че става дума за реклами, като само за вагиналната сухота засега предлагат и решение, но това е положението.

E, и интервюто с Путин щеше да е по-интересно и по-малко рекламно, ако го беше направила например Анна Политковская... О, пардон...Тя пък така коварно да загине, простреляна във хода си баш на рождения ден на Владимир Владимирович. Това соросоидите са много коварни. Правят ти разни номера, задават въпроси, разследват, после ги отстранят, то па ти потрябва журналист за едно интервю и вече няма кой да си свърши работата. Много крехки тия либерасти, бе, гръмнеш го, затвориш го, отровиш го с чай, хвърлиш го отвисоко  и то вземе, че умре.... Еврогейска работа.

Знаете ли, че откакто Путин е премиер, президент, премиер, завинаги президент в Русия са убити 150 журналисти? Най-урожаен е първият му мандат - 12 колеги са били избити през 2002 година. Надявам се, че сега интервюиралият го Тъкър Карлсън не е пил чай и добре затваря прозорците у тях си, макар че засега не виждам причина от инциденти.

Как се промениха времената, поиска му се на президента да даде интервю от два часа, нема хора. Тоя с проблем липсата на кадри ще ни изяде главите, ей. Дано изкуственият интелект по-бързо поправи проблемите. Сигурна съм, че първият журналист-робот ще е руско изобретение, плагиатствано от България:

„Да, господин президент, добре, господин президент, прав сте, господин президент, ах, как хубаво го казахте, господин президент.“

Ще пипа мускул и ще пише дълги очерци за обикновения човек, израсъл с филии с мас или борш, който се жертва за родината и чак една втора жена не може да свърти официално, толкова е зает. Първите съпруги не ги броим, че ако ги броим, ще трябва да ги пратят всичките в манастир. Руският робот-журналист, който България би могла да дари на руската си мать, със сигурност винаги ще е на линия, когато го потърсиш и добре скрит, когато не искаш да го виждаш, ще прави баници, ще ти носи пантофите, а ако ножът опре до кокал, и за кмет ще се кандидатира.

Даже не знам защо трябва да се хаби научен потенциал за робот. Ми направо да му пратим на Путин един влак български журналисти, да си има, човекът. А не да се налага да търси от Америка чак. Че те американците хич не са запознати с руската велика история и вижте как се наложи близо час Путин да им разяснява Средновековието. Удобството на някои български колеги е, че няма да се напъва Кремъл, а те лично и собственоръчно ще пишат великата история на Русия.

Те и в замяна няма да искат толкова много, колкото вероятно искат американските звезди в немилост. Най-много да оглавят някоя телевизия или депутатско място. Муха ги ухапала руснаците. А и много по-приятно впечатление ще правят кохорта от млади журнаистки с камери и микрофони, които тичат и в несвяст крещят въпроси след Путин, вместо журналисти в затвора или в гроба. По-демократично ще е някак. Все ще се справи с въпросите им Владимир Владимирович – колко пък да е трудно да кажеш как се чувстваш днес и кой е следващият успех, който ще пожънеш.

Ако някой по неизвестни причини, най-вероятно соросоидни, реши да кривне от правия път и да се заеме с реална журналистика, лично колегите му ще го разкрият като гей кришнар на пица с кристали и никой вече няма да му чете и гледа разкритията. Ще му освободят и столчето, и готово. Хем ще има журналисти, хем ще няма. А не така, брутално руската – да ги стрелят, да ги пращат в Сибир и целият свят да е свидетел. По-елегантно се правят тия работи, по български така, лекичко, с 200....