Кирил Десподов отбеляза гол за ПАОК, тимът му обаче бе победен с 1:4 от "Олимпиакос" в Солун в мач от първенството на Гърция. 

Така битката за титлата остава много оспорвана, като шанс имат и четирите гранда на футбола в южната ни съседка. АЕК (Атина) е начело с 52 т., след като разби с 3:0 "Кифисия", ПАОК и "Панатинайкос" имат по 51, а четвъртият "Олимпиакос" е на 5 т. от върха.

Преди няколко кръга "черно-белите" сразиха "Панатинайкос" с 2:1 с два гола на българския национал, снощи обаче той и съотборниците му си тръгнаха от ст. "Тумба" в мрачно настроение.

В 29-ата Фран Наваро изведе гостите напред. Последва бърз отговор - десет минути по-късно Десподов изравни с удар на метри от голлинията, като се възползва от рикошет. Така приключи първото полувреме.

В началото на второто португалецът Подензе с техничен диагонален удар върна аванса на "Олимпиакос". След малко повече от час игра пред бившия играч на "Литекс", ЦСКА-София и "Лудогорец" се откри отличен шанс - топката малко неочаквано стигна до него и бе на отлична позиция за стрелба, но прати топката над рамката.

ПАОК хвърли много сили в атака, от което се възползва неговият гост. В 83-тата и 89-ата резервата Айюб ел Кааби наказа две грешки на домакините за крайното 4:1. 

Десподов имаше още една възможност, е веднъж бе съборен на границата на наказателното поле, но след центрирането му от фаул не се случи нищо.

Нападателят ни има 11 гола за ПАОК в първия си сезон в Солун, като девет са в гръцкия шампионат.