"Всяка коалиция или некоалиция има кухня, в която се работи. Разбрах, че финансират в YouTube колажи на мен и Пеевски. Да внимават много! Защото и аз мога да започна да говоря и да показвам!"

Това обяви пред симпатизанти в Перник лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той припомни, че не се вижда заплахата "в другите партии, крайнодесни и проруски, тези заплахи пълзят в цяла Европа!"

"Забравиха ли ПП, че без мен и ГЕРБ Асен Василев нямаше да е финансов министър? Иванов и Атанасов не бяха съгласни с номинацията му", каза още лидерът на ГЕРБ.

"Говорят, че Главчев и служебното правителство било на ГЕРБ. Искам да попитам щеше ли Главчев да е служебен премиер, ако не бяхме променили всички заедно Конституцията? Днес говорят за парите от пенсиите?! Бюджетът за пенсии няма нищо общо с държавния бюджет, той е в НОИ! Пенсиите се увеличиха със заеми, които взехме - аз нося отговорност за моите действия", бе категоричен Борисов.

Според него "в енергетиката, в социалната сфера, в отбраната и в много други сфери, всичко сме правили заедно с колегите от ПП-ДБ и ДПС".

"Основните ни опоненти знаят много добре какво е финансовото състояние на държавата, през септември някой трябва да скалъпи бюджета за следващата година. От Плана за възстановяване и устойчивост няма нищо, а европейските държави отдавна си взеха всичко!", каза още лидерът на ГЕРБ.

И завърши:

"Убеден съм, че ГЕРБ ще има добър резултат на 9 юни. Във всичките тежки условия, икономически и геополитически, трябва ли да оставим България без правителство? Нека политическият тон бъде за това какво по-добро може да се направи."

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ