Хора, бдете!

Виена е на час и 40 минути от София, а Лондон е на три часа САМО ако имате свободата да тръгнете по ваша воля натам, да учите, да работите, да пазарувате, да се приберете у дома си, когато прецените и сами да решавате къде е домът ви.

Децата ни учат в България или в чужбина, но имат реалната възможност БЕЗПЛАТНО да комбинират и двете възможности чрез програми като ЕРАЗЪМ - европейски проект, който ангажира "чуждестранни агенти", за да съществува и да работи.

Тези, които искат да ви вземат всичко това със закони като този за "чуждестранните агенти", са деца и внуци на онези, които опасаха България с бодлива тел за половин век след 1944-а и стреляха "на месо" по всеки, който се опитваше да я прескочи. Децата и внуците на болшевишките терористи днес са в Лондон, Виена и на други "райски места", откъдето работят - всеки според силите си - за същите кремълски господари, на които прислужваха бащите и дедите им.

В България те произвеждат политически технологични продукти - партии, котерии, лобистки групи, които превръщат политическата демокрация в парад на нищожества, изпълняващи все същата задача, поставена от "Центъра" - да унищожат всяка възможност за възраждане на българската държавност и национално достойнство. Те нямат срам, нямат чест, нямат род - а нима бащите и дедите им имаха, когато затриваха България през ХХ век?

Нека живеем с отворени очи. Свободата ни е дар - никой от нас не се надяваше, че съветската сатрапия може един ден да рухне. Но подаръците се ценят по-малко от придобитото с труд и услилие.

Внимавайте! Виена, Лондон, свободата на ежедневния избор на живот сега е лесно достъпна за всеки от нас. Ако милиционерите, "Възраждане" и техните "говорещи глави" успеят да изпълнят докрай задачата, поставена от "Центъра", Виена, Лондон и простичкото човешко щастие да бъдеш отговорен за живота си отново ще се преместят на една друга, далечна планета - където бяха за огромното мнозинство българи през втората половина на ХХ век.

Ние сме част от свободния свят - но няма гаранции, че ще останем част от него и в бъдеще, ако не ценим и не пазим свободата си.

---

Коментарът е от фейсбук профила на автора, заглавието и подзаглавието са на редакцията.