Вече е ясно - МВР не работи срещу купения вот. По-лошото - работи, за да отстрани конкурентите на купувачите на Пеевски на терен, за да падне цената на глас и да купуват само те - мутрите от 90-те години. До момента няма ударени от списъка с 200 купувачи на гласове, за които пуснахме сигнал. Арестуват се единствено пишман "предприемачи" на пазара на гласове.

Ние продължаваме работата си идентифициране на хора от престъпния контингент, които купуват гласове, съвместно с неформалната организация на българските елфи.

Заради нищоправенето на МВР още преди седмица поискахме оставката на министъра. МВР не просто не противодейства на престъпните практики преди избори, но и опъва чадър над хората на Пеевски, за да пазаруват масово.

Вчера "БОЕЦ" показа изключително смущаващи документи, от които става ясно, че министърът има ясна рола (с подписа си) в процесите по потушаване на сигнали, свързани с купен вот.

Премиерът Главчев трябва веднага да изкара главата си от пясъка и да поиска оставката на МВР министъра заради провала в превенцията и противодействието на търговията с гласове, както и заради сигнала на "БОЕЦ", придружен с документи, с подписа на самия министър.

Президентът Радев трябва да поиска отстраняване на министър Илков за несправяне на основната задача за едно служебно правителство - организиране на честни избори.

Ако оставката не бъде дадена ще бъдем на протест пред МВР във вторник (22 октомври) от 18:00 часа. с едно искане: Оставка!