“Никой освен ГЕРБ не иска редовно правителство, никой не може да поеме отговорност, че ще управлява с “дупка” в бюджета от 18 млрд. лв.”

Това обяви на среща със симпатизанти в Асеновград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според него “колегите от ПП-ДБ търсят начин да кажат, че изборите ще са опорочени”. 

“Офертата за равноотдалечен премиер не е към нас, явно е към “Възраждане”, БСП и другите. Оферират как да ни заобиколят. Чудят се как да излъжат Запада”, добави Борисов.

И припомни:

“От снощи задавам въпроси, но никой не отговаря. На ГЕРБ ни остава само да убедим хората да гласуват масово за нас - това е смисълът!”

“[Кирил] Петков показва слаба памет, когато правихме “сглобката” аз казах, че за МВР-шеф искам професионалист, назначен от [Бойко] Рашков. Рашков направи [Калин] Стоянов шеф на ГДБОБ и така той стана министър. [Ивайло] Мирчев от вчера пак се опитва да ми преписва някакви хора, нямам нищо общо!”, категоричен бе Борисов.

Той добави, че “избирателна активност така не се вдига”. И затова твърди, че “тези хора не желаят да има правителство”.

“Обикаляме по градовете, защото искам всички да разберат, че ние искаме да има правителство. ГЕРБ може, това което хората трябва да направят е да излязат и да ни подкрепят, за да има в България стабилност и сигурност!”, заяви лидерът на ГЕРБ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ