"България без цензура" откри предизборното си турне от Карлово. В шоуто се включиха Николай Бареков, Нешка Робева, Росен Петров, Красимир Каракачанов, Румен Йончев и евромайката Даниела Колева.

Предлагаме ви избрани откъси от прессъобщението на ББЦ без редакторска намеса:

Росен Петров:

"Ние сме стрела преди полет, стрела без цензура. Във вас тече кръвта на вашите предци-герои. За какво загинаха те? За да може една политическа клика да ни тъпче и да извършва геноцид върху българския народ. Не, не загинаха за това! Загинали са, за да имате право да искате достоен живот. Това право е подписано с кръв и няма кой да ни го отнеме!", обърна се Петров от сцената.

Нешка Робева

Нешка обясни, че е направила специален спектакъл, с който да разтърси българите "Ако успея ва ди разплача с него, ще знам, че България не е загубена", обяви от сцената тя. Протестирам с цялата си душа срещу тази съдба, която ни отредиха. От 25 години не съм говорила пред толкова много хора и то за политика, повярвах на Николай.

Даниела Колева

"Евромайката" Даниела Колева се разплака на сцената като каза, че Бареков е единственият политик, който е върнал думата "майка" в политиката и се замислил как се гледа едно дете в България. Калина Крумова от "Евромайки" пък помоли хората да запазят магията.

Николай Бареков

Николай Бареков обяви, че ще откликне на молбите на карловци и ще даде част от нужните близо 6 хил. лв. за ремонт на осветлението в театъра. Той не назова сума, но обясни, че не дава цялата с идеята да провокира съпричастност и от гражданите, бизнеса и местната управа.