Отговорът на въпроса – когато всички други лъжи се изтъркаха.

Първо Западът „биеше негрите“, а Съветският съюз ги обичаше. После се оказа, че законите срещу всякаква форма на дискриминация и правозащитният натиск дойдоха именно от Запад. И обвинението за боя се оказа неуместно.

По-късно ни казваха как хората масово умират от глад под мостовете на западните градове, докато в същото време в „най-справедливия строй“ щандовете се опразваха, хората се редяха на опашки, а дори и днес гражданите на бившите социалистически държави са в пъти по-бедни от тези в „гнилия Запад“.

После Западът се превърна в агресор и войнолюбец, който напада наред, само за да открадне ресурсите на по-малките държави. Тогава пък Путин реши с малко войска и помощ отвътре да си отчупи парченце от съседна и независима държава. Така от речника с обвиненията отпадна и „агресор“, защото все пак, нали...

Преди няколко години „загниващият“ капитализъм умря пред очите на целия свят и предизвика най-голямата финансова и икономическа криза. „Видя се, че това не е пътят“, зарадваха се пропагандаторите. Днес обаче нещастният Запад вече създава нови работни места и очевидно социализмът все още не е победил.

Сега на мода са гейовете, но само западните. Западът вече е обвинен едва ли не в насилствено налагане на нетрадиционна сексуална ориентация. Това може да го измисли само или пълен глупак, или пресметлив циник. Скоростта на разпространение на този мит навява на мисълта, че по-скоро ще е вторият.

В последната година Владимир Путин непрекъснато говори за „нашите ценности“, които не са съвместими с европейските. Под европейски ценности той разбира... еднополови бракове. Колкото по-налудно е едно обвинение, толкова по-лесно хората му вярват – нали имаше такава максима. Практиката ни го показва.

Четете какво пише толерантният българин по форумите, за да разберете, че най-голямата опасност не са бедността и липсата на бъдеще, а търпимостта към различните. Толерантността е враг, KLETA MAJKA BALGARIQ се изправя срещу всеки, който не е космат, не мирише на чесън и не бие жена си. 

„Не ни натрапвайте вашите ценности“ повтарят Путин, Сидеров, а от вчераи един бивш член на ВСС. „Туитър, муитър“, приглася им комшията Ердоган. А народът се страхува, че хомосексуалните ще му откраднат киселото зеле и ще му доведат насила мъж за снаха. И забравя да пита за огромната корупция, за беззаконието, за бедността и цинизма на управляващите.

Новият враг е посочен.