ЦСКА-София има доверие на треньорите и футболистите на отбора и не планира чистка и рокади след загубата от "Левски" с 0:1. Това заявява клубът в съобщение на официалния сайт на "червените".

Ето какво гласи декарацията:

"Армейци,

всички в клуба изключително много съжаляваме за загубата в дербито. Не успяхме да се представим на нивото, изискващо се за подобен мач, нито да отговорим на огромната подкрепа, оказана ни за пореден път от трибуните.

Искрени благодарности на всички фенове за всеотдайността и верността към армейската кауза! Спортно-техническите причини за неуспеха са си в нас. Ще вземем необходимите мерки да коригираме и подобрим играта и представянето си занапред.

В тази връзка заявяваме, че ръководството на клуба има доверие на спортно-техническия щаб и футболистите и ще продължи да им осигурява максимално добри условия за работа и спокойствие, за да разкрият своя потенциал. Чистки в отбора и треньорски рокади не стоят на дневен ред! Продължаваме да работим усърдно, за да постигне ЦСКА това, което неговите привърженици заслужават!"

Поражението дойде след изключително слаба и безидейна игра на ЦСКА-София. Така още от събота вечерта тръгнаха приказки за смяна на Нестор Ел Маестро, който индиректно бе критикуван и от някои играчи за доста консервативния стил на игра.