Нов черен екран с информация се появи на партийната тв "Алфа" на "Атака". Всъщност няколко екрана...

Клуб Z вече писа за проблема от вчера, а днес дори СЕМ се поинтересува - кой, аджеба, е спрял органа на Волен Сидеров, в който той се изявява, включително и като барабанист.

Първоначално за това бе обвинено "правителството", но днес нито Сидеров, нито Магдалена Ташева откликнаха, за да ни дадат повече конкретика. Някаква "информация" все пак се появи на екрана на "Алфа".

От данните става ясно, че се касае за сложна международна комбинация, включваща Джордж Сорос, Истанбулската конвенция, църквите на Македония и Украйна - с които Вселенският патриарх трайно вбесява Русия, и...  коалиционния партньор на Сидеров в управлението Валери Симеонов.

От думите на единствения възпротивил се, за да опази Православието Сидеров, става ясно и че по неговото определение Валери Симеонов е "влязъл в ерес"... Каквото и да означава това за член на правителството, а и като се има предвид, че обикновено в ерес, т.е. - отклонение,  се "изпада".

Симеонов вероятно е предизвикал яростта на коалиционния си партньор Сидеров с призив на НФСБ Българската православна църква да признае независимостта на Украинската църква.

"НФСБ призовава Българската православна църква да признае независимостта на Украинската православна църква

Националният фронт за спасение на България приветства решението на Светия Синод на Вселенската патриаршия в Истанбул за обявяване за канонични Украинската православна църква и Украинската автокефална православна църква и призовава Българската православна църква да последва този пример", се казва в позиция, публикувана и на фейсбук страницата на вицепремиера Симеонов на 13 октомври.

Синодът на БПЦ вече взе решение, че няма да свиква събор за "украинския разкол", както искаше руският патриарх Кирил, но митрополитите не са излезли с нова позиция след решението на Цариградската патриаршия за Украинската православна църква. Според Сидеров обаче действията на Вселенския патриарх Вартоломей били "провокация" (за която според лидера на "Атака" имало данни, че президентът на Украйна Петро Порошенко е платил 25 млн. долара).

Пояснението е, че лидерът на "Атака" обвинява в "соросоизъм" партньора си в т. нар. Малка коалиция на патриотите.

Накрая, разбира се, става ясно, че Сорос, който еднолично работи за "разбиването на българската нация и идентичност" и за налагането на "джендъризма и еднополовите бракове" има свой личен вицепремиер в правителството и това е Валери Симеонов. Но Сидеров няма да се предаде и започва "битката на утрешния ден". 

Факт е обаче, че така - със съобщения на черен фон, телевизия лесно се поддържа и излиза доста евтино, шегуват се наблюдатели.