Феновете тържествуват: появилите се още през лятото на 2018-а слухове за нов албум на AC/DC с Брайън Джонсън се потвърждават.

Поводът тогава бяха "небрежно изтекли" снимки, от които се видя, че Джонсън заедно с Ангъс и Стив Йънг влизат в звукозаписно студио във Ванкувър. Ето че дойде и първото почти официално потвърждение на тази новина, съобщава "Зи рок".

В случая то идва от бандата Terrorizer. Оттам написаха в социалната мрежа, че са се натъкнали на Брайън Джонсън на летището и са полюбопитствали за завръщането му в легендарната банда.

Брайън Джонсън отговорил положително и добавил, че вече му писнало да отрича.

През 2016 г., след 36 години зад микрофона, обичаният вокалист на австралийската рок група беше принуден да се откаже от концертна дейност заради проблеми със слуха.

Тогава, заради започналото вече турне на AC/DC, временно Джонсън бе заместен от фронтмена на Guns ‘N’Roses – Аксел Роуз.

Оттогава най-чаканата новина от феновете бе дали Брайън няма да се присъедини към бандата за студийната работа. Нещо повече - тавата ще съдържа и рифове на покойния ритъм китарист Малкълм Йънг.