Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Мъж с щанга „кози крак“ откърти три перки на „Граф Игнатиев“ и ги хвърли върху трамвайните релси. Поводът за действията му е инцидент с неговата съпруга, която се е спънала в едно от съоръженията, които би трябвало да предпазват пешеходци от преминаващите трамваи. На място бил извикан полицейски патрул, който е отвел мъжа за обяснения. 

„Слава Богу, че никой не пострада от този вандализъм, защото ако беше дошъл трамвай, щеше да дерайлира, и със сигурност щеше да има ранени хора в него“, съобщи пред БГНЕС жена, работеща в близък магазин. 

 

 "Целта ми беше да предизвикам гражданско неподчинение и някой да обърне внимание. Всеки ден някой се спъва и се пребива тук", обясни пред БТВ Александър Рогачев, който е изкъртил "перките".

Утре ще стане известно дали ще бъде обвинен във вандализъм и хулиганство.

Това е поредният инцидент, в който минувач се спъва в съоръженията по столичната улица "Граф Игнатиев". От няколко месеца Столична община обещава да премахне т.нар. "перки" и да ги замени с колчета.  

Коментари

Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

Май прави ще се окажат тези, които след доказателствата за

участие на графа в политическото убийство на скъпия на всяко истинско българско сърце наш Апостол, и колективната обществена тишина, сътворена от двете български академии - БАН и БАНИ - и двамата руски човека в София Президент и Премиер, УЛИЦАТА ДО СМЯНА НА ИМЕТО Й СТАВА ПРОКЪЛНАТА! Та къртенето на перките няма да реши въпроса. Въпросът вероятно ще се реши ако със смяната на кмета на София на името на графа се кръсти улица в периферията на стэолоцат, щом някои толкова много държат да не му се забрави името и след злополучния Сан Стефански договор, на който при написването му той не допусна българин. А тази улица да носи името "АПОСТОЛ ЛЕВСКИ" ! Така улицата ще стане скъпа за столичани и българите донякъде ще отръскат срама от себе си. Това е национален въпрос и Правителство и Президенство с тишина не могат да успокоят духа на родолюбивите българи. Ако е лъжа, да се излезе с ясно становище пред народа, а пусналите лъжата, да бъдат наказани! Становишето обаче да може да се обжалва пред съдебните органи.
 's picture

:)

Нямам против

И да се поръси със захар преди да се смени името нямам против. Най-паче ще ви намеря екзорсист да изскубне демоните на простотията и некадърието от фандъковците. Ще станат зомбита и празни обвивки, че това е цялата им същност. Ама карай... Щот простотията ви разбива зъбите буквално и ми е жал.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.