Новият брой на списание „Клуб Z“ вече е на пазара. Можете да го намерите и в удобния МАГАЗИН на сайта ни на хартия или PDF. По традиция списанието пристига при вас с нашата поредна игра.

Голямата награда е осигурена от нашия партньор издателство „Изток-Запад“. Има ли по-добър подарък от книга? Едва ли. Участвайте в играта и може да спечелите „SPQR. История на Древния Рим“ от Мери Биърд.

SPQR (Senatus PopulusQue Romanus), или Сенатът и римският народ, е мотото на град Рим и квинтесенция на Римската държава. SPQR е разказ за историята на Рим, представен през погледа на един от най-изтъкнатите съвременни познавачи на Античността. Описва възхода на Рим от незначително селище в Централна Италия до неоспорим хегемон на Средиземноморието.

Мери Биърд е най-известният специалист по класически цивилизации във Великобритания. Преподавател е по антична литература в Кеймбридж и Кралската академия по изкуствата и редактор по класическа литература в "Таймс", а също и сценарист и водещ в няколко филма на Би Би Си за Античността.

Правила на играта, за да участвате в жребия за нашите награди:

Харесайте (Like) страницата на www.clubz.bg и/или сп. "Клуб Z" във Facebook.

Споделете (Share) корицата на новия брой на сп. „Клуб Z” на вашата стена във Facebook.

Продължителност:

Старт – 15 януари 2020 г.

Край – 15 февруари 2020 г.

Награди:

► „SPQR. История на Древния Рим“ от Мери Биърд, издателство „Изток-Запад“;

► Един абонамент за сп. „Клуб Z“ (бр. 12 за 2019 г. и бр. 1 за 2020 г.);

► Един брой на сп. „Клуб Z” (брой 1 за 2020 г.).

Печелившите ще бъдат изтеглени на 15 февруари 2019 г., а имената им ще бъдат публикувани на нашите страници във Facebook и в сайта www.clubz.bg.

Успех!