Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки остава без шофьорска книжка за срок от 12 месеца. Джамбазки ще заплати и глоба от 1000 лева, а от талона му ще бъдат отнети 10 контролни точки.

Това е наказанието, което представителят ни в ЕП получи, след като бе хванат при пътна проверка да шофира с 1,08 промила в кръвта.

Информацията за наказанието на Джамбазки е от Министерство на вътрешните работи и е в отговор на питане на депутата от "Атака" Десислав Чуколов по реда на парламентарния контрол.

Както е известно, на 8 декември м.г., двама полицаи от Самоков спират автомобил за проверка около 1:15 ч през нощта. Зад волана е евродепутатът. Уведомяват го, че извършват проверки за шофиране в нетрезво състояние, Джамбазки заявява, че няма нищо против това, се описва в отговора от МВР. Дрегерът обаче отчита 1,55 промила концентрация на алкохол в кръвта. Евродепутатът обаче е оспорил показанията на дрегера и заявил, че ще даде кръвна проба. Явил се е във Филиала за спешна медицинска помощ в Самоков в 2,45 ч и е дал кръв. Пробата е била изпратена за анализ в лабораторията на столичната болница "Св. Анна" (Окръжна болница). Там вече се установява по-ниското наличие на концентрация на алкохол в кръвта (1,08 промила).

Към настоящия момент са издадени две наказателни постановления, посочват още от МВР. Административното наказание лишаване от свидетелството за управление за година, глобата от 1000 лева и отнемането на 10 точки от талона. Джамбазки има и фиш за 10 лева - заради това, че при проверката не е предостаивл талона си.

Ключови думи

Коментари

Няма никакви проблеми.

Ще го кара приятелят му.
Боце Томов's picture
Боце Томов
Свилинчо

Как се прави?

В минутките до болницата, където да се извършела кръвната проба, се минава през аптека и се вземат две шишенца сребърна вода. Премахва много от токсините от кръвта за минути. Това не го използват дори в токсикоологиите. Понеже е ефикасно, а докторите имат съвсем различна цел от вашето здраве, ако не им се плати добре.
Боце Томов's picture
Боце Томов
Свилинчо

Казус тук може да е: има ли

Казус тук може да е: има ли право в няколкото минути да се детоксикира. Или няма - уловът си е улов, ебаният - ебан, а битият - бит. Моят опит с всевъзможния контрол сочи, че това са мизантропски роботи, насочвани от егоистични жени, жадни за своето благоденствие.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.