Старши треньорът на "Левски" Петър Хубчев обяви, че не е доволен от играта на "сините" в мача срещу ЦСКА-София (0:0) от първия пролетен кръг на efbet Лига. Наставникът на "червените" Милош Крушчич пък е на мнение, че отборът му е играл по-добре и е изпуснал победата.

Двубоят на стадион "Васил Левски" не предложи голямо зрелище. "Левски" създаде повече опасности, но по-чистите бяха за ЦСКА-София, "червените" удариха греда, а имаха и претенции за дузпа за игра с ръка. В последните близо 20 минути ЦСКА-София имаше числен превес, но това не се усети.

Петър Хубчев

"Не влизаше равенството в плановете ни, не сме говорили за такъв резултат, заяви Хубчев пред "Диема Спорт". - Играта на отбора ни интересува и аз не съм доволен. През първата част играхме прилично, но през втората не ми хареса нашият отбор. Тогава отстъпихме игрово на ЦСКА, може да си го признаем. Направихме една-две непредвидени смени и това се отрази, след като сме заложили на конкретни футболисти. Но пък влязоха други хора, за да свършат работата, която се изисква от тях."

"Резултатът е реален. В конкретната ситуация и мач публиката беше наистина впечатляваща. Играл съм в много такива мачове и в чужбина, но такава атмосфера не може да се види навсякъде", завърши Петър Хубчев. 

Милош Крушчич.

„Не съм доволен, рече треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич. - Бяхме по-добрият отбор, особено през второто полувреме. Трябваше да спечелим. Имахме инициативата през по-голямата част от мача, изпуснахме няколко положения. Исках да контролираме повече топката. Опитвахме се да играем по-директно. Искам да благодаря на футболистите, направиха добър мач. На почивката им казах да продължат с агресията, с борбата... За съжаление нямахме късмет да вкараме."

Той отказа да коментира тактическият ход на Хубчев да започне мача без типичен централен нападател на върха на атаката.

"Доволен съм от Белтраме, рече сърбинът по адрес на новото италианско попълнение. - Даде всичко от себе си, стара се много, игра добре. Той е направил само седем тренировки с нас. Доволен съм от всички.“