Феновете на "Левски" получават шанс да окажат поне морална подкрепа на любимия си отбор за мача с "Лудогорец" на 5 юни от 21 часа на стадион "Георги Аспарухов". Това е датата на подновяване на първенството, но до края на сезона по трибуните най-вероятно няма да има фенове.

Освен поредна дарителска акция с продажбата на виртуални билети "Левски" предлага още една възможност на запалянковците си. Всеки, закупил билет за 30 лв. за 5 юни, може да прати снимка, която ще бъде отпечатана и поставена на трибуните.

Вече видяхме тази практика в Германия и Беларус, а вероятно ще я използват и други клубове от лигите, които ще бъдат подновени през юни.

"Вашата подкрепа е изключително важна за отбора при подновяването на Първа лига и затова Ви каним да присъствате, макар и виртуално, на мача с „Лудогорец“ на 5 юни от 21:00 часа, се казва в съобщението на сайта на "Левски". - Предлагаме Ви уникалната възможност да поставите своя лик на трибуните! Закупете билет, изпратете своя любима левскарска снимка и заемете своето място на „Герена“, докато траят мачовете на „закрити врата“!"

Крайният срок е до 3 юни малко преди полунощ, а сред условията е да се прилага и снимка на баркода на билета.

Това ще е трето виртуално пълнене на "Герена" от началото на годината. Първото беше в началото на 2020-а - преди въпросния домакински мач срещу "Лудогорец", впоследствие отложен заради извънредното положение. Тогава бяха изтъргувани 11 000 билета.

За 24 май пък "Левски" продаде близо 23 000 по случай рождения ден на клуба.