Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицейска акция беше направена в офисите на ЦСКА 1948. Повод е жалба на дружеството "Ред Енимълс", което притежава активите на фалиралия ЦСКА и се управлява от Искра Григорова, главен счетоводител на Гриша Ганчев, собственикът на ЦСКА-София.

Претенцията е, че новакът в Първа лига ЦСКА 1948 използва емблемата на ЦСКА, която е част от придобитите за 8 милиона лева активи. Наскоро ЦСКА 1948 представи ново лого, наподобяващо това на София и с абревиатурата ЦСКА. То може да се види на официалните екипи на отбора, а също така на фенските артикули.

По информация на бТВ органите на реда са иззели артикули със спечелената на търг емблема. 

"Единственото, което мога да ви кажа е, че не продаваме артикули, които да са плод на някакъв спор. В случая казах точно това на органите на реда. Те го видяха и установиха. Мисля, че няма проблеми от никаква правна гледна точка на този етап", заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов пред бТВ.

"Ред Енимълс" претендира, че доскоро на сайта на създадения през 2016 г. клуб е имало стоки с оригиналната емблема. Гьонов и управата на ЦСКА 1948 са призовани в Първо районно управление в София на разпит. Също и Искра Григорова.

Добрин Гьонов, който е вторият човек в управлението на ЦСКА 1948, не очаква проблеми за клуба в бъдеще. Нямало какво да се крие. По думите му полицаите днес се държали добре, написали протокол, подписан от него и всичко минало нормално. 

ЦСКА 1948 и ЦСКА-София се паднаха един срещу друг още в първия кръг на новото първенство, което стартира на 7 август. Двата клуба са във вражда, ожесточила се между шефовете на двата клуба, когато благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов практически отклони поканата на видни фенове от другия лагер да се "завърне" на "Българска армия" и да изостави тима, който финансира.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.