На 28 октомври 2020 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на адрес ул. „Железопътна“ и ул. „Съзнание“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в района между:

  • ул. „Планинско цвете", ул. „Снежник", ул. „Първа българска армия", ул. „Мара Бунева", ул. „Железопътна", ул. „Николай Райнов", ул. „Христо Станишев", ул. „Свобода", ул. „Без име" към река Владайска;
  • река Владайска, Околовръстна жп линия, река Суходолска, ул. „Първа българска армия", ул. „Нешо Бончев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна“ и ул. „Съзнание“ до магазин „Била“.

На 28 октомври 2020 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на адрес ул. „Антон П. Чехов“ на кръстовището с ул. „Атанас Далчев“, жк „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в района на:

  • ул. „Антон П. Чехов“ от ул. „Фредерик Ж. Кюри“ до ул. „Люлякова градина“;
  • ул. „Светослав Обретенов“, ул. „Атанас Далчев“ № 11.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димчо Дебелянов“ на кръстовището с ул. „Антон П. Чехов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез есемес.