Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

За скандални случаи на нарушаване на противоепидемичните мерки в Пловдив съобщи Нова тв.

Полицията там прекъснала частно парти с близо 50 души в ресторант. Телевизията показа кадри с отрупани софри и маса народ край тях.

Според БНТ поводът е бил рожден ден на собственикя на известното пловдивско заведение в кв. "Тракия".

Униформените се отзовали на сигнал, че в заведението, което би трябва да е затворено, се вихри купон.

При проверката било установено, че вътре се провежда нелегално парти за рожден ден. На клипове в социалните мрежи се вижда, че дори известният певец Милко Калайджиев весели гостите.

Наложило се полицаите да повикат подкрепление от жандармерията, за да прекратят купона. На собственика на заведението и на всички участници в забавата пловдивската Здравна инспекция ще наложи глоби за неспазване на мерките. Според общетвената телевизия и Милко Калайджиев е сред санкционираните.

Нова тв пък съобщи, че всъщност прекратените и санкционирани партита са две. Танцьорка от единия купон дори се опитала да избяга от проверяващите. След "пира по време на чума" били задържани 12 човека.

Коментари

Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

?

Какъв е тоа, от цирка ли е?
Чичо Форий

Чалгата е с предимство.

Ако този мангол се разболее, ББойко ще му прати самолет и ще изпразнят етаж във ВМА за да го лекуват! Я вижте как лекуват Гошо Тъпото!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.