Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На 20 януари 2021 г. (сряда) във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Добротич“, жк „Красна поляна-3“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

  • бул. „Никола Мушанов“ ул. „Добротич“ ул. „Шемница“ и трамвайното депо.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добротич“-  на кръстовището с ул. „Колю Фичето“.

На 20 януари 2021 г. (сряда) във връзка с подмяна на спирателен кран в жк „Младост-2“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 22:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

  • ул. „Проф. Александър Теодоров-Балан“, ул. Андрей Сахаров“, бул. „Андрей Ляпчев“, ул. „Проф. д-р Васил Златарски“ и бл. 242, бл. 244, бл. 245, бл. 245А, бл. 246, бл. 247, бл. 288, бл. 289, бл. 290, бл. 292, бл. 293 и бл. 294.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Андрей Сахаров" - на ъгъла с ул. „Св. Киприян“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез есемес.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.