Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Избраният за президент Джо Байдън ще номинира трансджендър докторка за главна съветничка на здравния министър. Рейчъл Левин е здравна министърка на Пенсилвания и лидерка в борбата срещу коронавируса на щатско ниво.

Левин ще стане първата трансджендър федерална служителка, след като бъде одобрена от Сената, предаде "Вашингтон пост".

"Д-р Рейчъл Левин ще допринесе със стабилното си лидерство и безценната си експертиза, от които се нуждаем, за да преминат хората през тази пандемия - без значение от пощенския им код, раса, религия, сексуална ориентация, пол или увреждане - и ще покрие здравните нужди, от които нашата страна се нуждае в този критичен период и отвъд него", съобщи Байдън в официално изявление. "Тя е високо квалифициран избор за историята, който ще помогне в прилагането на здравните мерки на администрацията ни".   

Екипът на демократа посочи, че Левин на три пъти е била избирана за здравен министър и за главен хирург на Пенсилвания от контролирания от републиканците щатски Сенат.

Коментари

Мале-Мале -Мале -бегай короно

Мале-Мале -Мале -бегай короно че страхотната експертизааа идееее

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.