Сигурно и вие, приятели, сте чували за движението QAnon. Наричат го конспиративно движение, състоящо се от идиоти, които вярват, че земята е плоска, журналистите са петизмерни извънземни, които пият бебешка кръв, а Сорос и Бил Гейтс всяка сутрин обсъждат как точно да направят сечено на Горна Оряховица. 

Първоначално и аз се смеех, но сега вече знам, че хората в това движение за конспирации са напълно прави. Поне в частта си за Бил Гейтс. И за петжито също са прави. За ваксинациите и за извънземните тоже. 

Да започнем от там, че всичко пропадна, когато Миша Горбачов продаде Съветския съюз. Знаем, че Западът винаги е искал да купи Русия, за да я унищожи. За да успее в този пъклен план, трябва на всяка цена да пороби България. Но си е направил криво сметката, защото България има опит с робствата и никой не може да я стресне. Западното робство в момента по мои сметки е седмото, което България ще понесе гордо на малката си длан, а някои изследователи говорят дори за 77 робства над българския народ, но те броят от Големия взрив насам, а аз само от българотрака Спартак.

И къде е днес Римската империя, къде е Кърк Дъглас. Над Римската империя Бойко строи магистрали, а Кърк си е още жив човекът.

Та да заповядат поробителите. С пушки не ни превзеха и с петжи няма да успеят. Ето, община Балчик първа заби знамето на българщината и официално се отказа от 5G мрежа. Скоро това ще стане и в другите български градове. Не може петжито да победи черешовото топче, не се ли научихте вече?

Но по същество. Аз открих как гнилият Запад се опитва да унищожи родината. Пардон – Родината. 

1.    За вируса вече знаете – пуснаха ни го, за да ни затворят по домовете и да ни накарат да им купуваме тоалетната хартия. Тоалетната хартия всъщност се държи от Сорос и Бил Гейтс. Приказките за чипове и други високи технологии са само, за да им се лъска имиджът и да ни се отвлича вниманието. Всъщност целта им беше да забогатеят на гърба на онеправдания и беден български народ, който от липса на други занимания цяла година готви, яде и съответно с.а.  Всичко е изчислено, от тоалетна хартия тези гадове натрупаха милиарди, които ще употребят за следващите си пъклени планове срещу България.

2.    Унищожиха ТКЗС-атата и София се напълни с текезесари. Толкова много текезесари, а нито едно ТКЗС. Същото направиха и със славната българска армия. Да не говорим за спорта. Сега в тая клета родина накъдето и да се обърнеш само генерали, текезесари и борци.

3.    Скопиха българския интелектуалец. Човек вече не може да извърти един комплимент по задницата на секретарката си, докато минава покрай него – веднага ще го емнат разни лесбийки, пе...сти, ци..ни и прочие розови комунисти.

4.    Съсипаха българското образование. Свалиха Ботев, Васил Левски и Васил Михайлов, оня с мустаците и легията, как му беше името, и Балканджи Йово от учебниците и ги напълниха с някви работи, които още не съм проверила какви са и същите ли са, но е много съмнителна цялата работа.

5.    Твърдят, че имало държава Македония, в която живеели македонци и говорели на македонски. Няма такава държава, нито такъв народ и такъв език. Ще признаем, че ги има, чак когато те си признаят, че ги няма. Това е положението и нито Сорос, нито Гейтс могат да ни ваксинират с друг акъл по тоя въпрос.

6.    Наводниха ни с бежанци. И ислям. Засега не се виждат нито бежанците, нито исляма, но това е само, защото сме осторожни. Че добре си знаем – миг невнимание, цел живот мултикулти. Ние против „Мулти“ нищо немаме, даже цела държава им подарихме, но чак па и култи...

7.    Затвориха корекомите. Всеки плебей вече може да си купи уиски и „Малборо“, човек не може да разбере кой е елит и кой - пейзан в тая държава.

8.    Като казах пейзан – напълниха ни с техните филми и песни, долнопробна история. Отучи се народът от добро кино и добър театър, не можеш вече да затвориш една казарма в салона, трябва и да й се пънеш на публиката, да се унижаваш с конкурентни постановки, че току-виж сама дойде...

9.    Обаче най-много ми е мъчно за парфюмчетата „Ален Мак“.