Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха срещи с избиратели в Тутракан  и Силистра. Те представиха водача на листата  на 20-и МИР - Силистра Петко Чамов.

Цветанов и Вълнев заедно с Петко Чамов,  представиха секторните политики залегнали в програмата на „Републиканци за България“ и споделиха впечатления за развитието на област Силистра. 

„България се нуждае от сериозна промяна и то веднага“, заяви зам.-председателят на партията. И допълни: „Много неща искаме да променим. От най-малките до най-големите бизнеси всички са в една и съща позиция, всички се страхуват. Дерибействата на статуквото са нетърпими“.

Вълнев сподели, че страхът в област Силистра е основната тема при проведените разговорите с избирателите.

„Републиканци за България е политическата сила, която гражданите все по-отчетливо припознават като истинска алтернатива на статуквото и носител на промяната“, заяви председателят на партията Цветан Цветанов. 

След срещите с журналистите  Цветан Цветанов и Петко Чамов заедно с кандидати от  листата  на Републиканци за България за 20-и МИР - Силистра раздадоха информационни брошури и разговаряха с граждани за политиките на партията.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!