И ето, че с шеги, закачки и много смърт отбелязваме две години от началото на пандемията. Ковидът вече е неизменна част от ежедневието ни, или поне на тези, които вярват в него. Защото все още ги има сред нас и онези деца на цветята, които не смятат, че има пандемия и опасен вирус, а 25 000 смъртни случая в повече са просто обичайната лекарска грешка, медицинска статистика, рептилска конспирация или просто лична немарливост.

Ми така де, да не са ставали на 70 години и да са си седяли здрави, какво сега ми парадират с възраст, диабет, рак, с близки, на които държат и деца, които трябва да образоват. Ще ме прощавате, ама откъде накъде ще си пенсионер, ще имаш хронична болест или още по-лошо - деца в училищна възраст точно па в България?! Ма айде куфара, самолета и към Дания. Там да си боледуват, стареят и да се учат. В България от време оно тия дейности са си индивидуален проблем и не може сега изведнъж да ни натоварят нас, като общество, да им ги решаваме, да им се съобразяваме, да го мислиме.

България не е страна, дето да мислиш. Мислителите - вън!

А и какво като 25 000 души са умрели? Това е колкото един Ботевград. Или Велинград. Прованс! На кого въобще му е притрябвал един цял Велинград всъщност? Да не е Париж, че да му се тревожим... Амаха.

На всичкото отгоре тия приказки за вирус, пандемия, ваксини не правят нищо друго, освен да рутят основите на традиционната българщина. Според вас дали Левски и Ботев щяха да умрат от страх от един вирус? Разбира се, че не! Не съм ги питала, ама то не е и нужно, много добре знам как биха постъпили. Точно, както аз постъпвам, това е ясно. Само че откакто ни пуснаха мухата за ковида, колко семейства се разклатиха, ако знаете. То и точно това им беше целта, ама още никой не се е усетил. Освен Левски, Ботев и аз, разбира се, при това само аз не съм умрела.

Та, значи първо ни лъжат, че много страшен тоя грип и ни заключват по домовете. Да си седим по 24 часа с половинката и да се гледаме. То хубаво, гледаш се ден, гледаш се два, гледаш се три, ама на трийсет и третия ей така, както го гледаш, и вземеш да му извадиш окото с дървената лъжица. Или поне много ти се приисква. Нарочно го направиха това, че да може тия с децата, дето трябваше да учат у дома, да откачат всичките, да ги затворят по лудниците, да им дадат децата на норвежците и там да ги чипират, ваксинират, учат... ужас!

Да, ама българският народ току-така не можеш го умори. Затворят го у дома му, той пак излезе. Викат му пази се, той па вика: „Ти ли че ми каеш на мене“. Обясняват му, че може да разболее някой друг, ако има симптоми, да се карантинира, той тарикат човек, иде на работа, зарази и колегите, зарази и шефа, че да няма кой да го уволни, ако не ходи на работа. А като му кажеш, че за един ден са умрели 200-300 души и на него като му се приходи на мол... Не знам що така става, ама много ни избива на шопинг, баш когато яко се мре. Сигурно е някакъв вид Априлско въстание, в гена ни е. Да покажеш, че не те е страх от смъртта, особено, ако тя е за другите.

Та като не стана да разтурят всички семейства с локдауна, измислиха това с ваксините. Представете си какво става сега в горките български семейства. Единият, примерно, решава да се ваксинира, че му е писнало да си гледа половинката и не иска повече локдаун. Другият обаче е по-светнат, наясно е, че това с ваксините е нова конспирация и цели да промени генетичния фонд на народа ни. И доказателствата, че е прав, не са хич малко.

Ето, гледайте най-първите в държавата. Бойко се ваксинира и изведнъж взе да харесва Лозан Панов. Панов и той се ваксинира, и изведнъж взе да не харесва Христо Иванов. Радев и той май се ваксинира, и спря да му харесва БСП. Май. Само Корнелия не се ваксинира, щото нея и така, и иначе никой не я харесва. Та изброява всички тези неща по-светнатият от двамата в една семейна клетка, но другият тъпанар или съответно тъпанарка, не схваща и не схваща.

За повече аргументи светнатият влиза в „Телеграм“. Там всичко е обяснено като за идиоти. Хората, дето пишат в тая социална мрежа, са си експерти. Всичко им е ясно - рептилите, плоската земя, измамата с кацането на Луната, измамата с ковида, как се лекува рак с чай от мащерка и ритуал с барабани, измамата с Антарктика, дето, за да ни объркат понякога й викат Антарктида, но всички знаем, че не съществува, а на нейно място има замръзнал носорог...

Измамата с британската кралица, която се преструва на човек, но е рептил, измамата с Елвис Пресли, който не е умрял, а живее в Ловеч с незаконното дете на Людмила Живкова, измамата с дупката в Царичина, където кацат извънземните, измамата с климатичната криза и затоплянето, щото - е го, вънка е 10 градуса и егати студа, както и измамата с изборите...

Щото на изборите знаем, всеки ни вика да не гласуваме за противника му, защото знае, че като ни каже така, ние ще помислим, че нарочно ни казва да не гласуваме за противника, за да се престорим, че гласуваме за него, но всъщност гласуваме за противника, макар че всеки по-светнат гласува за него, за да го измами и той да си мисли, че сме гласували за противника. И без това няма значение за кого гласуваме, важното е да прецакаме некого.

И най-последната измама – тая с машините за избори. Първо, вие тия машини виждали ли сте ги? Аз под машина разбирам нещо сериозно, голямо, да бръмчи, да трещи, да се тресе, нещо като "Москвич". А те ми показват лаптоп. После, откъде изскочиха всички тия машини за гласуване? Аз знам. От дупката в Царичина. Което доказва, че всичко е една конспирация и цели да ни ваксинира и да ни превърне в рептили. Като Елизабет II. 

Проблемът обаче е, когато в едно семейство само единият успее да прозре цялата тази истина. А другият, колкото и да го посипват със захар, да му връзват червени кончета и да му сипват урина в кафето, не увира и не увира. Та следващата пандемия, която ще ни застигне, е пандемията на разводите. Едно време се развеждаха, ако съпругът е от БСП, а жена му от СДС. Днес вече ще се развеждат и заради сертификат.

Единствено медиите могат да спасят България от тази задаваща се катастрофа. Явно, че няма да стане само с канене на Мангъров, Чорбанов, Сидеров и Луна. Най-добре е да започнат на всеки кръгъл час да четат разкритията от „Телеграм“. По всички канали - в синхрон. Тогава вече и последните мохикани ще се усетят, ще хвърлят ваксините, ще изгорят учебниците, ще разбият БАН, ще превземат всички молове и ще забият знамето на българщината във всяка паланка.

Да живее истината, па вие си мрете!