Ако гледате банда, която майсторски свири мелодичен хардрок, барабанистът прилича на версия на Томи Лий, а вокалистът сякаш е внук на китариста - много вероятно гледате Journey.

Около месец след представянето на аудиото, ветераните от Сан Франциско издадоха и видео версия на песента You Got The Best Of Me.

Да напомним, че тази група е сформирана през 1973 г. от Нийл Шон - онзи същият, с внука... А въпросният "внук" - вокалистът Арнел Пинеда, всъщност е роден през 1967 г., ама изглежда запазен.

Песента е от предстоящия нов студиен албум на легендарната американска група - Freedom, който би трябвало да излезе на 8 юли от Frontiers Music Srl.

Това е и първото издание на Journey с авторска музика от цели 11 години и Eclipse от 2011 - който пък бе първият албум на Арнел Пинеда след цяла плеяда от звездни незабравими вокалисти.

Иначе Шон и клавиристът Джонатан Кейн са сумарно на 140 години. А ако ви се струва забавен фактът, че в момента Journey са отново на турне, да припомним, че на последното такова - през 2018 г., оглавяват класацията Billboard Hot Tours за Северна Америка с $30 милиона, изкарани от 17 концерта.

Добър страничен доход към пенсията, не ли?