В през 2022 г . - 43 години след основаването си, титаните от Judas Priest бяха въведени в американската Рокендрол зала на славата (да се чудиш кой ли е бил там, щом тях ги е нямало?!).

Събитието бе на 5 ноември, но доскоро имаше само любителски - буутлег кадри. Виждаме, че по нищо не отстъпва на Оскарите, MTV наградите или Грами....

Като че колкото рокът все повече не създава нови велики парчета, толкова церемониите с все същите "стари разбойници" стават по-бляскави. Такава е и тази, която виждаме благодарение на качествените кадри на YouTube потребителя Mr. Zero.  

На 19-минутното клипче може да видите и речта на Алис Купър, който е домакин на бирмингамнската четворка. Като сравни английския им роден град -  с нещо като Детройт...

На церемония в Лос Анджелис Алис прие в Залата Роб Халфорд (вокали), Ян Хил (бас), Глен Типтън (който въпреки паркинсона се справи забележително на китарата), Скот Травис (ударни), заедно с бившите членове K.K. Даунинг (свирил за огромна радост на Judas-маниаците), Лес Бинкс (ударни) и посмъртно - барабаниста Дейв Холанд.