Оставката на Корнелия Нинова не бе поискана на конгреса на БСП, докато 14 "глави" на неверници изхвърчаха. За сметка на това Националния съвет на партията получи задачата да започне организацията на национален референдум във връзка с "джендър" идеологията в училищата. За да се защитят християнските ни ценности и семействата в нашия прекрасен "не-джендър" свят.

Румен Овчаров се самоопредели за "герой" след вчерашното решение на САЩ да го включат в списъка "Магнитски". Той се оплака от това как "уж най-великата демокрация" по "елементарно нагъл начин клевети хората на база лъжи и инсинуации".

Бойко Борисов по съвсем различен начин реагира на вписването на Владислав Горанов в "Магнитски". Оказа се, че бившият финансов министър на ГЕРБ още през 2020 г. "беше освободен като министър, депутат и оттогава не е участвал в нито една листа". Деликатно трябва да споменем, че през последните три години Горанов започна да се появява до лидера като съветник на партията и заедно с него бе арестуван по време на кабинета "Петков".

Най-малко 14 души са задържани в Турция по обвинения в пренебрегване на строителните норми, след като хиляди сгради се срутиха при земетресенията на 6 февруари. Един от тях е бил заловен на летището в Истанбул при опит да избяга в Черна гора с пари в брой.

Ако се намирате в Москва и нямате планове за края на февруари - може да посетите концерт с участието на Путин. Даже ще ви дадат по 500 рубли (13 лв. са си 13 лв.). Настроението със сигурност ще е много празнично - все пак, трябва да се отбележи продължаващият успех на "специалната военна операция".