„Моят приятел Бойко Борисов и ГЕРБ са доказали, че ги е грижа за гражданите и че полагат грижа за подобряването на качеството на живот в стотици български градове и региони.”

С тези думи председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер пожела успех на местните избори на кандидатите на ГЕРБ.

„ГЕРБ е водеща политическа сила в местната политика повече от 16 години. На последните местни избори ГЕРБ имаше 144-ма кметове“, казва още в специалното си видеообръщение Вебер.

Той припомня в какво партията е силна на терен:

„Пътища, метро, канализация и инфраструктура, обществен транспорт, детски градини, зелени пространства, спортни зали, културни центрове и библиотеки, дигитални услуги за гражданите – това е реалността на терен.“

„Бойко Борисов и ГЕРБ са тези, които стоят близо до хората, до гражданите, като истински представители на Европейската народна партия – партията на хората.

Ние се застъпваме за ценностите и добродетелите, внасяме компетентност и професионализъм и знаем как да подобрим живота на хората и да осигурим качество, стабилност и сигурност.

Затова на 29 октомври гласувайте за кандидатите на ГЕРБ за местните избори!“, завършва лидерът на ЕНП.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ