Помните ли Русата и Черната Златка? Две обикновени момичета, звезди от риалити-шоу, с които цяла България се занимаваше за известно време. Най-важните новини бяха с кого са се заобичали и с кого са се намразили, на кого са пристанали и с кого са се разделили. Горе-долу по това време се появи и Белата Златка. И той много бурен любовен живот имаше и всички се вълнувахме от сърдечните му приключения. От автентичен демократ и син седесар след скандален развод с демократичната идея стана Златен пръст на ГЕРБ и деволюира до автентичен фашист и националист. Много хора вдъхнови, много извървяха утъпкания от него път, та чак до днешната „Синя София“, която показа неприлични кадри от прегръдки и милувки с Борисов, съешавайки се с ГЕРБ публично и без задръжки.

И дойде времето на Руската Златка. Тя пък от журналист стана политик, от политик – бизнесуомън и след явно (или по-точно не толкова явно бизнесменстване с парите на КТБ), се превърна от заклет комунист в заклет евроатлантик. Какво нещо прави Брюксел, хора! Всеки, който види отблизо какво благо е Европейският съюз, захвърля комунизма, нацизма или с какъвто там регионален "-изъм" си изкарва парите и пристава на либералната европейска идея. Колко руски Златки само успя да превърне в чисти европейци – то Волгин, то Костадинов, то Йончева, а преди това дори самият Станишев. Откъсна децата на партията от уютната й цица и ги превърна в транслиберали, този гаден Еврогейски съюз. Оня ден Йончева предала даже Москва – гласувала резолюция против Путин. Даже две резолюции гласувала. Сигурно в Кремъл газ пикаят... Всъщност, едва ли, щото газ вече няма накъде да продават, та тази метафора вече не може да се използва за руснаци.

Но тези сватби не са само по любов. Зад тях се крие и ревниво отмъщение. Оня ден се разбра, че топкандидата за европейските избори на германската крайнодясна „Алтернатива за Германия“ получавал руски пари. Как ли са плакали в централата на „Възраждане“, какво ли се случва в голямото сърце на Пеевски, как ли го е понесъл Борисов? Путин изневерява с германци и не залага само на българската карта. Неверник! Фустогонец! Как да не му върнеш гадната постъпка с един високо заявен на думи евроатлантизъм? Такава любовна драма Русата и Черната Златка не са ни представяли, те бяха по-обрани в секса. Но пък те и не са се кандидатирали за евроизборите, останаха си традиционалистки. А в Европата знаем какъв разврат цари и как разваля всеки, който се докосне до нея. Освен, че превръща верните любовници на Путин в транслиберали, току-виж им обърне и резбата... Аз на мястото на Волгин много ще внимавам. След толкова кълнене на еврогейщината и хомолибералщината, да не вземе да поведе лично той следващият прайд? За водач на прайд Брюксел дали плаща и колко всъщност? Дано бързо се ориентира и разбере.

А и германската изневяра също е много скандална. Топкандидатът Максимилиан Кра, който бе хванат, че е получавал руски пари, имал сътрудник, когото пък оня ден арестуваха за шпионаж в полза на Китай. Значи шефът шпионира за Русия, а асистентът за Китай. Как ли са се дебнали един друг кой пръв ще изшпионира, кой пръв ще се добере до важни документи и кой пръв ще ги снесе на който плаща? Ей това да видя бих платила и аз.

Нашите трябва много да внимават с асистентите си. И с асистентките. Щото то неблагодарна работа – подадеш му пръст да му помогнеш, пък то ти измъкне хонорарите под носа. Че и се остави да го хванат.

Само Борисов е достатъчно хитър да не се оставя да го измамят така. Даже той обратното прави – вади ги от Брюксел и ги води в България. Подлага им широкия си хлъзгав гръб, както той сам се описа, и кой се хлъзнал, хлъзнал се. На това му казвам аз добри отношения и с Брюксел, и с Москва. Работи и за, и срещу двете столици. Вземе парите на европейците, па построи газопровод на руснаците. Макар че Турският поток си е построен с наши, български пари, на данъкоплатците. Което си е висша световна дипломация. Хем не е харчил парите на Европа, хем е дал пари на Русия, хем го е кръстил на Турция. Всички са доволни, че даже и половината българи, които много обичат да ги крадат, за да дадат на руснаците, ама пък в името на Европа. Или казано с по-народни думи – на Борисов не само гърба му е голям и хлъзгав и въпреки това български народ още не го е разбрал. Но има време, има време. Любовта ще застигне всички ви.