"Структурите на ГЕРБ в социалните мрежи ме подлагат на остра критика само да кажа една добра дума за ПП. Не искат ПП, готови са да преглътнат всеки друг. Не знам как си представят бъдещето колегите."

Това обяви в Ловеч лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той призова кандидатите за евродепутати на партията "да говорят на хората какво представлява ЕНП, искам да им говорите за европейските политики!"

"За българите явно е нормално милиардите им да бъдат загубени в Брюксел? За 3 години имаме загуби за милиарди!", добави той.

"Заедно с моя приятел Ердоган си пазихме взаимно границата и резултатът беше нула миграция в България! Днес цяла Европа е уплашена. Само заради нелегалната миграция, крайнодесните партии скочиха с много проценти нагоре", каза още лидерът на ГЕРБ.

И се обърна към хората в Ловеч, които "са смирени и продължават да гледат как “Хемус” стои на чакъл".

"Ако им бяхте затворили пътищата, знаете ли как щяха бързо да реагират? Какво стана в Ловеч за шест месеца, нали имате нов кмет? Сега пак се търси Борисов да оправя нещата! Но аз питам защо 3 години партията ни беше подложена на удари, - добави Борисов. - Кирил Петков си призна пред мен за незаконния арест. Ние простихме, но те дори не се засрамиха."

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ