Ветераните на ЦСКА спечелиха минитурнир по футбол в залата в столичния комплекс "Царско село". На финала "червените", водени от Любослав Пенев, спечелиха с 3:2 срещу "Локомотив" (Пловдив).

Най-интересният резултат в надпреварата обаче се получи в срещата за 3-4 място между "Витоша" (Бистрица) и "Левски". Начело с емблематичния си централен нападател (с №13) Бойко Борисов "бистришките тигри" не оставиха никакъв шанс на "сините" - 7:3. Погромът можеше да бъде и по-голям, но "Витоша" спря на любимото за всички левскари число 7.

Премиерът в оставка не прояви сантименти към любимия си "син" отбор и се разписа три пъти във вратата, пазена от... Станимир Стоилов. Мъри владее тънкостите на играта като треньор, но позицията на страж не му се отдава. А Борисов се отчете и с две асистенции.

На полуфинала "тигрите", в редиците на които се изяви и треньорът на мъжкия отбор Костадин Ангелов-Лаптопа, бяха сразени с 1:3 от ЦСКА, който беше фаворит в турнира заради наличието на бивши асове като Пенев и Методи Деянов, които поддържат форма ежедневно.

В другия полуфинал посивелите "смърфове" от Пловдив биха "Левски" с 4:1.

Край терена мачовете проследиха величия като Димитър Пенев, Димитър Якимов, Христо Бонев, Петър Жеков, Аспарух Никодимов, Стойчо Младенов, Добромир Жечев, Кирил Ивков и други родни футболни знаменитости. А в "третото полувреме" всички седнаха "на маса" в една от залите на комплекса за предколедна почерпка.